Zomeraanbieding! Tot 40% korting

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending boven 69,-

6 dagen per week geopend

Eastman Gitaren: Vakmanschap bij Round music

Stijn Scheper |

 "Is Eastman een goed merk?" is een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten. Wij leggen graag uit wat Eastman is, en wat ze doen. 

De Geschiedenis en Groei van Eastman Gitaren

Eastman Guitars begon in de vroege jaren '90 als een vioolmaker, maar het merk groeide snel uit tot een fabrikant van hoogwaardige gitaren. Opgericht door Qian Ni in 1992, begon het bedrijf met het maken van violen en booginstrumenten, speciaal voor zijn klasgenoten in Amerika. 
Dit liep later uit tot het laten bouwen van de violen en booginstrumenten en verkopen aan andere muziekwinkels in de regio tot het merk dat wij nu kennen over de hele wereld. 

Waarom Eastman Gitaren Uniek Zijn

Eastman Guitars onderscheidt zich van andere merken door hun toewijding aan handgemaakt vakmanschap en kwaliteit. Elk instrument wordt met aandacht voor detail gemaakt, wat resulteert in een product dat zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is. Zo zien wij bij hun akoestische gitaren dat er geen "short cuts" worden genomen. Daarmee bedoelen wij dat alles van hoog kwaliteit is. Zo word er geen plastic maar been gebruikt en is het hout van hoogwaardig kwaliteit. 

Handgemaakt Vakmanschap

Een van de kernwaarden van Eastman is het handgemaakte vakmanschap. In plaats van massaproductie, kiest Eastman ervoor om hun gitaren met de hand te maken, waardoor elk instrument uniek is en een hoog niveau van kwaliteitscontrole krijgt. 

Dit is ook het streven van Eastman. De gitaren worden gebouwd in Beijing (China), maar de kwaliteit van de gitaar is zo hoog dat het ook in bijvoorbeeld Amerika had gemaakt kunnen zijn. 

Dit kom door hun kwaliteitscontrole. Het word goed bewaakt en waardoor je echt een gitaar bespeelt dat dezelfde kwaliteit heeft als een Martin of Taylor. 

Waarom Je Je Eastman Gitaar Bij Round music Moet Kopen

Bij Round Music is ons doel om alleen de beste muziekinstrumenten en accessoires aan te bieden aan onze klanten. Daarom past Eastman perfect bij ons bedrijf. Door hun hoge kwaliteit en waarde gecombineerd met onze kennis en specialisme koop je een Eastman met de meest hoge kwaliteit. 

Klantenservice en Expertise

Met onze kennis en expertise kunnen wij bijvoorbeeld een element op maat inbouwen. Hierdoor kan jij jouw Eastman op de meest ideale manier gebruiken. Natuurlijk kunnen wij ook andere aanpassingen maken aan de gitaar zodat het helemaal naar wens is. 

Vind Je Perfecte Eastman Gitaar Vandaag Nog!

Ontdek onze collectie Eastman Gitaren online of kom langs in onze winkel om de kwaliteit en het geluid van Eastman zelf te ervaren. Ons deskundig personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte instrument.

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.