30 dagen bedenktijd

Gratis verzending boven 69,-

6 dagen per week geopend

Betaalmethode's

Wij vinden het belangrijk dat jij kan betalen met de betaalmethode die jij het veiligste en het handigste vind, daarom bieden wij een groot aanbod aan betaal methoden. Hieronder kan je alle methoden vinden.


IDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


Creditcard:

Bij Round music kan je ook betalen met de meeste soorten creditcards zoals: Visa, Mastercard, American Express, Maestro, CartaSi en Cartes Bancaires. De betalingen via creditcard word gecontroleerd en goedgekeurd, hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je een bevestiging mail binnen krijgt.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


Bankoverdracht:

Via een bankoverdracht is het mogelijk zelf het geld over te boeken naar ons. Op het moment dat jij een bestelling bij ons plaats krijg jij een scherm te zien met de gegevens waar jij het bedrag naar toe mag overmaken. Ook krijg jij deze informatie nogmaals via de mail toegestuurd. Houd er wel rekening mee dat het gemiddeld 2 werkdagen duurt voordat deze betaling goed is ontvangen, en hierdoor jij later je pakket kan verwachten.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


Bancontact:

Bancontact is een van de meeste gebruikte betaalmethode’s van België. Het is veilig, snel en gemakkelijk.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


PayPal:

PayPal is tegenwoordig de meest gebruikte online wallet van de wereld. Via PayPal kan je vanuit elk valuta geld overboeken naar een ander valuta. En dit gebeurt binnen enkele minuten.
Wij rekenen voor elke PayPal transactie 0.5 euro transactie kosten.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


SOFORT Banking:

Sofort word gebruikt in meerdere Europese landen. Het valt te vergelijken met IDEAL, maar dan voor meerdere landen. Het is veilig en snel, en er zijn nooit verborgen kosten.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


Apple Pay:

Apple Pay is speciaal gemaakt voor Apple gebruikers. De gebruikers die deze methode gebruiken kunnen heel snel een betaling afronden, en het is veilig.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


in3:

Wil jij graag iets maar moet je nog wachten op je loon? Dat hoeft niet meer. Met in3 kan jij heel gemakkelijk en snel jouw bestelling plaatsen, en betalen in 3 maanden tijd. Dit allemaal zonder rente en zonder BKR registratie.
Alle betalingen via Round music worden in een beveiligde omgeven gedaan.


Klarna afterpay:

Klarna afterpay is een betaalmethode waarmee jij je bestelling kan plaatsen en ontvangen, zonder dat je het hebt betaald. Je mag dan binnen 30 dagen je bestelling betalen als je het wilt houden. Of je stuurt je bestelling retour en hoeft niets te betalen. Super makkelijk dus!


Klarna betalen in termijnen:

Met Klarna kan je ook jouw instrument in termijnen aanschaffen. Doe dit door het product in de winkelwagen te plaatsen en het af te rekenen op de normale manier via Klarna. 

Je word dan doorgestuurd naar klarna en hier kan je selecteren dat je in termijnen wilt betalen. Zij gaan dan kijken of dat lukt. 


Tinka (CreditClick) betalen in termijnen of betalen IN3:

 

Wij bieden Tinka betaalmethoden aan in de vorm van CreditClick. Je kan nog steeds dezelfde leningen verwachten van CreditClick, want zij zijn het nieuwe Tinka. 

Bij betaalmethoden in de checkout ga je naar CreditClick en word je doorgestuurd naar een pagina van CreditClick. Hier zie je ook staan dat je een financiering krijgt van Tinka. Geen zorgen dus, je zit bij een bekende en betrouwbare bank bekend van Wehkamp Finance. 

Je kan kiezen voor betalen in termijnen of betalen in 3 of 6x.


Huurkoop:

Bij Round is het ook mogelijk om je producten te huren en daarna te kopen. Let op: Dit is alleen mogelijk in onze winkel.

Hoe het werkt: In onze winkel kan je een product uitzoeken. Indien je deze eerst graag wilt proberen is dat mogelijk. Je huurt het voor een zeer gereduceerd tarief de komende 3 maanden. Laten we zeggen dat je een gitaar van €100,- wilt huurkopen.

Je betaald de 1e maand een bedrag van ongeveer €10,- en borg van €20,-.

Maand 1: €10 + Borg: €20= €30,-
Maand 2: €10,-
Maand 3: €10,-

Wil je het product dan houden, dan krijg je alle gemaakte kosten als korting op het totaal bedrag. In het voorbeeld heb je dus al €50,- betaald. Dus je hoeft nog maar €50 euro te betalen.

€10 + €10 + €10 = €30 + Borg €20 = €50,-
Totaalbedrag: 100-50=€50,-

Indien je het product niet wilt houden dan mag je het product ook terug doen naar ons. Je bent dan alleen de huur kwijt. De borg ben je alleen kwijt als het product meer beschadigd is dan nodig om te testen.

De huur en borg prijs kan verschillen per product.