Zomeraanbieding! Tot 40% korting

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending boven 69,-

6 dagen per week geopend

Over Round music

Wie zijn wij?

Wij zijn een fysieke muziekwinkel en webshop gevestigd in het noorden van Nederland in Stadskanaal. De muziekwinkel en -school is opgericht in 1997 door Bert Scheper.


Wat doen wij?

Wij verkopen bijna alles wat bij muziek hoort. Wij verkopen niet alleen deze producten, maar kunnen deze ook onderhouden of repareren. Dit kan door onze luthiers voor snaar instrumenten of in onze technische dienst voor bijvoorbeeld jouw speaker installatie.

Ook hebben wij een muziekschool in Stadskanaal. Meer informatie hierover kan je vinden op Roundschool.nl

Bij Round kan je ook terecht voor jouw evenement. Dit doe je bij Round av. Zij kunnen de complete audio en visuele organisatie van jouw evenement helemaal uit handen nemen. Round av doet niet alleen verhuur, maar ook installatie. Bijvoorbeeld in kerken, overheidsgebouwen, scholen of een dorpshuis. Benieuwd wat Round av voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op hun website Roundav.nl


Uit wie bestaat jullie team?

Ons team bestaat uit een enthousiast aantal mensen die passie hebben voor muziek. Wij helpen je graag met het uitzoeken wat het beste bij jou past. Wil je graag weten wie ons team is? Check hier ons team!


Wat is jullie visie?

Muziek is een passie en brengt veel gevoelens. Daarom willen wij jou de service bieden die je verdient. Dit doen wij door betere klanten service, website en het blijven innoveren.


Wat is jullie missie?

Wij willen graag iedereen kunnen voorzien in de muziekbranche in Nederland. Dit willen wij bereiken door betere service te geven aan jou.