30 dagen bedenktijd

Gratis verzending boven 69,-

6 dagen per week geopend

JBL Experience Center Noord Nederland

Stijn Scheper |

JBL kopen? Test het eerst, bij Round music

Ben jij van plan om JBL professional speakers te kopen, dan ben je bij Round music aan het perfecte adres. Wij zijn erkend experience center voor JBL professional en kunnen je helpen met elk product en elke vraag. 

JBL EON serie testen

Kom langs om de JBL EON serie te testen, live in onze winkel. De JBL EON actieve speaker series heeft een uitgebreid assortiment van compacte accu speakers tot volledig PA sets voor DJ's en muzikanten. Bij Round music kan je live in onze experience ruimte de volgende speakers testen: JBL EON710, JBL EON712, JBL EON718S, JBL EON ONE en JBL EON ONE Compact

Wil je toch graag ook een ander type testen? Dan kan je dat bij ons aanvragen door met ons contact op te nemen. 

JBL IRX serie testen

De JBL IRX actieve speakers is een betaalbare JBL professional speaker van hoge kwaliteit wat je mag verwachten van JBL. De serie maakt actieve luidsprekers, subwoofers en ook een compacte portable line-array set. Ideaal voor campings, scholen of thuis. 

Kom langs in onze experience room en test de volgende speakers: JBL IRXONE, JBL IRX108, JBL IRX112 en JBL IRX115S

JBL PRX en overig

Wil je ook graag modellen zoals de PRX serie komen testen bij ons, dan is dat geen probleem. Graag horen wij welk model jij wilt komen luisteren en deze zullen wij dan voor jou klaarzetten zodat jij ze uitgebreid kan komen luisteren. 

Kom langs ZONDER afspraak

Kom langs in onze winkel in Stadskanaal zonder afspraak. Je kan gewoon langs komen om de JBL speakers te komen luisteren en testen op jouw manier. 

Luister JBL professional met jouw muziek

Natuurlijk wil je de luidsprekers van JBL testen waarvoor jij ze gaat gebruiken. Daarom is het geen probleem om je eigen (stijl) muziek af te spelen. 

Of wil je graag met zang testen? Ook dat is geen probleem. Hiervoor kan je een afspraak maken en dan zorgen wij ervoor dat je het gelijk live kan testen. 

Onze winkel in Stadskanaal

De JBL speakers staan opgesteld in onze muziekwinkel in Stadskanaal. Het adres is: Hoofdstraat 80, Stadskanaal. Hier kan je gratis parkeren op onze parkeerplaats. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.