Nu 7,5% korting op alle 2024 Sire gitaren Pre-order nu!

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending boven 69,-

6 dagen per week geopend

Muziekwinkel Drenthe

Muziekwinkel in provincie Drenthe

Ben jij opzoek naar een muziekwinkel in de provincie Drenthe? Kom dan langs bij Round music in Stadskanaal. Wij zijn gevestigd direct aan de provincie Drenthe.

Muziekwinkel vanaf Emmen

Ben je van plan om vanaf Emmen naar onze winkel in Stadskanaal te gaan? De rit van Emmen naar onze winkel in Stadskanaal is ongeveer 25-30 minuten rijden. Neem de N391 naar de N366 richting Stadskanaal. Neem hier de afslag naar de N374 en sla bij de 3e rotonde rechts-af (net voor de Mc-Donald's). Rij rechtdoor tot aan het busstation. Neem dan de afslag na het busstation links naar de Beneluxlaan en ga opnieuw links een 1 richting weg in. Na 200 meter zie je Round music aan je linker hand.

Muziekwinkel vanaf Hoogeveen

Ga je vanuit Hoogeveen naar onze winkel in Stadskanaal? Om hier te komen heb je ongeveer 45 minuten nodig. Voor de snelste route met de minste kilometers ga je via de A37 richting Emmen. Ga bij knooppunt Holsloot de N34 op richting Borger. Volg vanaf hier de borden met Stadskanaal. Je gaat bij Borger erin en rijd rechtdoor over de N374. Uiteindelijk kom je terecht in een dorp met aan de rechterhand een Aldi. Ga rechtdoor over de volgende 3 rotonde's. Neem dan de rotonde na de Mc-Donald's links-af. Rij rechtdoor tot aan het busstation. Neem dan de afslag na het busstation links naar de Beneluxlaan en ga opnieuw links een 1 richting weg in. Na 200 meter zie je Round music aan je linker hand.

Muziekwinkel vanaf Meppel

Kom je uit Meppel naar onze winkel in Stadskanaal, dan is het ongeveer 1 uur rijden. Ga op de A28 richting Hoogeveen. Ga bij knooppunt Holsloot de N34 op richting Borger. Volg vanaf hier de borden met Stadskanaal. Je gaat bij Borger erin en rijd rechtdoor over de N374. Uiteindelijk kom je terecht in een dorp met aan de rechterhand een Aldi. Ga rechtdoor over de volgende 3 rotonde's. Neem dan de rotonde na de Mc-Donald's links-af. Rij rechtdoor tot aan het busstation. Neem dan de afslag na het busstation links naar de Beneluxlaan en ga opnieuw links een 1 richting weg in. Na 200 meter zie je Round music aan je linker hand.

Muziekwinkel vanaf Assen

Vanaf Assen is onze muziekwinkel ongeveer 30 minuten rijden. Ga op de N33 richting Gieten. Rijd hier rechtdoor onder de rotonde. Doe dit totdat je de afslag bij Bareveld ziet naar Stadskanaal. Rij de lange straat uit en zie dan Round music aan je linker-hand.

Een andere route (die iets minder lang aanvoelt) duurt ook ongeveer 30 minuten. Ga via Rolde richting Gieten. Rij verder via Gasselternijveen en rijd rechtdoor tot je in Stadskanaal bent. Ga bij de rotonde in Stadskanaal rechts-af en rij door tot dat Round music aan je link-hand is. 

Muziekwinkel vanaf Borger

Kom je uit Borger, dan is het ongeveer 15 minuten rijden. Rij over de N374 richting Stadskanaal en ga over de volgende 3 rotonde's rechtdoor. Neem dan de volgende rotonde (na de Mc Donald's) linksaf. Rij rechtdoor tot aan het busstation. Neem dan de afslag na het busstation links naar de Beneluxlaan en ga opnieuw links een 1 richting weg in. Na 200 meter zie je Round music aan je linker hand.

Parkeren bij Round music in Stadskanaal

Bij onze winkel kan je gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats voor onze winkel. Let op dat deze parkeerplaats alleen is voor onze bezoekers/klanten. Wil je graag nog even het centrum in na je bezoek, laat het dan rustig nog even staan en loop richting het centrum. Toch liever met de auto, dan is er genoeg parkeergelegenheid in het centrum van Stadskanaal. Vraag onze medewerkers voor meer info. 

Openingstijden

Kijk voor alle actuele openingstijden door hier te klikken. Vergeet niet goed te kijken of we open zijn voordat je komt. Normaal zijn wij 6 dagen per week geopend, met uitzondering van feestdagen.