Nu 7,5% korting op alle 2024 Sire gitaren Pre-order nu!

Willkommen bei Round Music. Erfahren Sie mehr

Kostenloser Versand ab 69,- Erfahren Sie mehr

Auf Lager, morgen vor 16:00 Uhr geliefert. Erfahren Sie mehr

Muziekwinkel Groningen

Opzoek naar een muziekwinkel in Groningen?

Round music is gevestigd in de provincie Groningen. Wij zijn gevestigd in Stadskanaal. In onze winkel vind je een groot deel van onze online assortiment en kan je alle producten uittesten. Kom langs in onze winkel in Stadskanaal.

Muziekwinkel vanaf Groningen

Kom je vanaf Groningen naar onze winkel in Stadskanaal, dat is ongeveer 45 minuten rijden. Er zijn 2 route's om naar onze winkel te rijden. 

Optie 1 is om vanaf Groningen naar de A28 richting Assen te rijden. Neem hier dan de afslag naar de N34 richting Gieten. Rijd door tot na de rotonde bij Gieten. Neem daarna de afslag naar Gasselte. Rij hier rechtdoor totdat je in Stadskanaal uitkomt. Je kan de borden volgen. Neem in Stadskanaal de afslag naar rechts langs het kanaal. Round music is dan over 2-3 km aan je linker hand. 

Optie 2 is om richting de A7 te rijden. Richting knooppunt Zuidbroek. Neem bij knooppunt Zuidbroek de afslag naar Veendam. Neem bij Veendam de afslag richting Stadskanaal (of/en Pekala's). Volg de borden richting Stadskanaal en neem de afslag naar de N378. Uiteindelijk kom je uit bij het kanaal en ga je hier links af. Rij nog ongeveer 2-3 kilometer langs het kanaal en dan is Round music aan je linker hand. 

Muziekwinkel vanaf Veendam

Kom je vanaf Veendam naar onze winkel? Dat is ongeveer een rit van 20 minuten. Je kan makkelijk in Stadskanaal op 2 manieren komen. 

Optie 1: Ga op de N366 richting Stadskanaal (of/en Pekala's). Volg de borden richting Stadskanaal en neem de afslag naar de N378. Uiteindelijk kom je uit bij het kanaal en ga je hier links af. Rij nog ongeveer 2-3 kilometer langs het kanaal en dan is Round music aan je linker hand. 

Optie 2: Neem de N33 richting Assen. Neem dan de afslag bij Bareveld richting Stadskanaal en rij hier ongeveer 10km langs het kanaal. Round music is dan aan je linker-hand. 

Muziekwinkel in Hoogezand

Kom je uit Hoogezand, dan is de snelste route naar onze winkel 25 minuten. Hiervoor nemen we de route over de Kielsterachterweg. Ga vanuit Hoogezand de Kielsterachterweg op en rij deze uit tot aan Bareveld. Hier rij je rechtdoor en volg je de borden naar Stadskanaal. Je rijd dan nog ongeveer 10km langs het kanaal en dan is onze winkel aan je linkerhand. 

Muziekwinkel in Winschoten

Vanaf Winschoten is onze winkel ongeveer 25 minuten rijden. Volg eerst de borden richting Oude Pekela, vanaf daar rijden we richting de N366 en nemen we de afslag naar Stadskanaal op de N378. Uiteindelijk kom je uit bij het kanaal en ga je hier links af. Rij nog ongeveer 2-3 kilometer langs het kanaal en dan is Round music aan je linker hand.

Muziekwinkel Leek

Kom je vanaf Leek naar onze winkel, dan ben je ongeveer 50 minuten onderweg. De snelste route is om via de A7 richting Groningen te rijden en de route te volgen naar de A28 richting Eelde. Neem hier dan de afslag naar de N34 richting Gieten. Rijd door tot na de rotonde bij Gieten. Neem daarna de afslag naar Gasselte. Rij hier rechtdoor totdat je in Stadskanaal uitkomt. Je kan de borden volgen. Neem in Stadskanaal de afslag naar rechts langs het kanaal. Round music is dan over 2-3 km aan je linker hand. 

Parkeren bij Round music

Bij onze winkel in Stadskanaal kan je gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats voor onze klanten/bezoekers. Wil je na je bezoek nog even naar het centrum van Stadskanaal? Dan mag je de auto rustig laten staan, toch liever met de auto? Er zijn een ruim aantal parkeerplekken in het centrum beschikbaar. Vraag onze collega's voor meer informatie. 

Openingstijden

Kijk voor alle actuele openingstijden door hier te klikken. Vergeet niet goed te kijken of we open zijn voordat je komt. Normaal zijn wij 6 dagen per week geopend, met uitzondering van feestdagen.