0
  • Beste service
  • Beste prijzen
  • Gratis levering vanaf 49,-
  • Snelle service
  • Beste prijzen
Beste service
Beste prijzen
Gratis levering vanaf 49,-
Snelle service

Wat er gebeurt met een gitaar als wij hem opsturen


Benieuwd wat het afstellen en controleren inhoud? Op deze pagina vind je er alle informatie over.

Algemeen

Het afstellen en controleren van producten doen wij voornamelijk alleen bij snaar instrumenten om deze iets meer aandacht nodig hebben dan andere instrumenten.


Controle

Het controleren houdt simpel in dat wij de snaarinstrumenten uit de doos pakken en gaan kijken of het instrument geen beschadigingen heeft en of de elektronica goed functioneert.

Als een product wel schade heeft dan word deze niet meer als nieuw verkocht, maar als B-Stock of 2e kans. De producten worden met een korting verkocht.

Is het instrument helemaal in orde dan kan het door naar de afdeling afstelling.


Afstellen

Bij de afdeling afstelling wordt de gitaar getest op bespeelbaarheid en een stukje kwaliteit.

Het goed afstellen van een gitaar is zeer belangrijk voor een goede bespeelbaarheid. Ook zorgt dit ervoor dat de gitaar een zuivere klank blijft geven.

Het afstellen van een gitaar is bijvoorbeeld ervoor zorgen dat er een goede afstand is tussen de hals en de snaren, of dat de Tremelo of Floyd rose goed werkt. Ook is het het zuiver maken en houden van de gitaar.

Wij stellen zo onder andere de hals, Tremelo, Floyd Rose, brug en vele andere dingen voor jou af. Een service die je niet vaak bij andere online en fysieke muziekwinkels krijgt.

Wil jij graag een gitaar bestellen en wil jij graag een aangepaste afstelling hebben? Stuur dan een mail met jouw ordernummer en de afstelling die jij als voorkeur hebt en dan gaan wij er mee aan de slag!


Floyd rose stemmen

Heb jij een gitaar gekocht met floyd rose systeem, maar weet jij niet hoe jij de gitaar nu moet stemmen? Neem dan contact met ons op, ons team helpt je graag!


Vragen?

Heb je toch nog vragen over de afstelling en/of controle? Neem dan contact op met onze klanten service.


De waardering van roundmusic.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 138 reviews.